top of page

Susanne Gilhuis

Susanne Gilhuis.jpg

SUSANNE

GILHUIS

logo nro.png
Logo_NRO_NVO.png

Nederandse vereniging 

voor osteopathie

Na mijn opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Breda ben ik 7 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut.

Om meer inzicht te krijgen in de oorzaak van klachten en minder symptoomgericht te werken ben ik osteopathie gaan studeren. Ik zie de mens graag als een eenheid, met een sterk zelfgenezend vermogen. 
Op zoek gaan naar bewegingsbeperkingen in het lichaam en uitzoeken waarom iemand bepaalde klachten ontwikkelt blijft interessant.   

Na een 5-jarige parttime studie aan het College Sutherland te Amsterdam en een daaropvolgend praktijkjaar in het medisch integraal centrum te Amsterdam, heb ik de opleiding succesvol afgerond in februari 2009. 
In 2009 ben ik mijn praktijk begonnen aan de Wijnstraat in Dordrecht.

Regelmatig volg ik cursussen om mijn kennis 'up to date' te houden.
Onder ander heb ik de volgende cursussen gevolgd:

 -  2 jarige opleiding 'Osteopathie bij kinderen' bij Panta Rhei.
-  Volledige Cursus 'Geintegreerde technieken van de Bakker'. 

 

Ik verdiep me naast de cursussen graag in alles wat met het lichaam, zelfontwikkeling, trauma en bewustwording te maken heeft.
 

Naast de osteopathie heb ik in 2022 een opleiding afgerond als ademcoach. Sinds 2023 geeft ik ademworkshops vanuit mijn praktijkruimte en ook op locatie. 
In 2023 ben ik begonnen aan een opleiding voor het begeleiden van familieopstellingen die ik vanaf 2024 vanuit de praktijk ga aanbieden.
Voor meer informatie: www.susannegilhuis.nl 
 
Ik ben iemand die met beide benen op de grond staat, tevens ook nieuwsgierig is naar alles wat we nog niet weten en me hier graag in verdiep.
Balans houden is voor mij belangrijk. Zowel in mijn werk, in mijn dagelijks leven en in deze wereld vol uitdagingen is balans belangrijk. 
Ik houd van diepgang met een vleugje humor. 
Ik ben getrouwd met Pieter en moeder van drie
kinderen.
Naast mijn werk houd ik van bewegen, sporten, wandelen in de natuur en spelletjes.

Tevens ben ik penningmeester en algemeen bestuurslid van het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO)Het NRO is door de beroepsvereniging (NVO) aangewezen als kwaliteitsregister voor de osteopathie in Nederland, maar heeft een onafhankelijke positie. De NRO borgt de kwaliteit van de NRO geregistreerde osteopaten.  

bottom of page